Reklama
 
Blog | Lukáš Masopust

Proč si nekoupit vypracování seminárky?

Když jsem poslouchal debatu na v pořadu 90” o podvádění v diplomových pracích, vzpomněl jsem si na fámy, že někteří naši žáci plánovali, že si nechají ročníkovou práci od někoho udělat. Od té doby přemýšlím, zda je někdo, kdo by jim to byl schopný udělal. Snad jen zkušenější spolužák, protože na rozdíl od “kecacích” prací, zde měli odevzdat něco funkčního. A toto bych řekl, že na těchto portálech nabízející seminárky na klíč nezvládají.

Jako technik jsem však vychován si své domněnky ověřit. Zavítal jsem na několik portálů s výše zmíněnými službami a jelikož jsem nenašel výrobu přípravku v seznamu nabízených oborů, poslal jsem poptávku se zadáním.

Zvolil jsem jednoduché zadání, tedy teploměr se záznamem do databáze:

Měřič teploty s propagací  na web

Měřte teplotu v daném místě, data ukládejte do databáze a propagujte v podobě webové stránky pomocí grafu. V grafu si uživatel může zvolit zobrazované období. Webový server bude součástí zařízení.

https://www.raspberrypi.org/products/sense-hat/

https://github.com/initialstate/wunderground-sensehat/wiki/Part-3.-Sense-HAT-Temperature-Correction

K práci má být ještě vypracovaná dokumentace, ale o tom později, Zařízení mám a mohu ho zapůjčit.

Kolik by vypracování stálo? Děkuji

Kontaktoval jsem tyto portály – firmy:

https://www.seminarky.net/

https://www.seminarkyza1.cz

http://www.rychleseminarky.cz

http://www.napisemezavas.cz

Odpovědi

Dobrý den,

děkujeme za Váš zájem o naše služby. V současné době však nepřijímáme objednávky z Vašeho oboru.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Jak hodnotíte mou odpověď?

Skvělá   Fajn   Nic moc

S přáním krásného dne,

Ing. Nikola

[email protected]

811 111 111

773 641 760

www.SeminarkyZa1.cz

{#HS:635624295-181523#}

Dobrý den,

potvrzujeme přijetí Vaší objednávky na zpracování odborného textu. Vzhledem k požadavkům na vypracování bohužel Vaši objednávku nemůžeme vypracovat. Omlouváme se za případné komplikace.

S přátelskými pozdravy za www.diplomky.net

A takto se to opakovalo nebo jsem odpověď ani nedostal.

 

Portály se značně opakují v portfoliu nabízených služeb. Bohužel zvládají jen ty “kecací” věci. Možná by ještě zvládli moji bakalářkou práci o návrhu ŠVP pro naši školu. Říkám si, co je to za lidi. Jsou produktem našeho školního systému? Jaké hodnoty v této společnosti jsou schopni vytvářet. Co (ne)umí, že se takto živit.

Dovolím si také poznamenat, že rozbujelost tohoto podnikání souvisí s tím, jak se  se u nás studuje pro tituly. Pokud nějaký titul znamená, že si tím platově polepšit, tak je ekonomický zájem, co nejlevněji ho získat. Jinak by se tyto portály neuživily.

Doučovací portály – zda je nějaký doučovatel ochotný za někoho udělat práci?

Zkusil jsem ještě “ukecat” nějaké doučovatele, ale ti na to naštěstí nepřistoupili.

Závěr

Co jsme to stvořili za systém? Co jsme zaseli do myslí mladých lidí, že je pro ně cíl podstatnější, než cesta. Kdy projít znamená splnit, co se po nich žádá bez ověření,že to studenty někam osobnostně posunulo.. Když mne řekl učitel, že mám něco odevzdat, znamenalo to automaticky vypracovat. Opisovalo se vždy a vždy bude. V zemi České jsme to vypracovali k profesionální službě, kdy si objednáte, co potřebujete a ještě ručí za to, že to projde testem na plagiátorství. Tedy pokud existuje někdo, kdo to umí. Ptám se, proč nacházím tolik netechnických nabídek oborů, ze kterých vám vypracují seminární či jinou práci? Techniku nikdo neumí nebo mají tolik práce, že něco takového nemají zapotřebí? Nebo to znamená, že studium techniky (a jistě i jiných oborů) znamená, že Vám s ním nemá kdo pomoci?. Nemyslím podvádět, ale poradit.

Pravda, že vypracování odborné (nemusí to být jen technika) seminárky či diplomky je náročnější a asi za 10 000kč ji neseženete. Pokud se tedy tyto portály uživí, tak nám to dává i další zrcadlo o složení studijních oborů u nás.

 

Reklama